Facklig grundkurs

Skarpnäck
19 november, 10:00 - 20 november, 15:00

Välkommen till facklig grundkurs!

Nu är anmälan öppen till årets fackliga grundkurs som kommer att hållas den 19-20 november i föreningens lokaler i Skarpnäck utanför Stockholm. Kursen kommer att behandla föreningens uppbyggnad, våra kollektivavtal och grundläggande arbetsrätt. Temat för årets kurs är Kränkande särbehandling, där vi bland annat går igenom hur du som chef ska hantera anmälningar om kränkande särbehandling och sexuella trakasserier.

Kursen är öppen för alla medlemmar som vill lära sig mer om fackligt arbete. Först till kvarn gäller, men de som inte har gått kursen förut har förtur. Har du gått kursen men vill gå om den så går det bra att anmäla sig ändå så hamnar du på väntelista.

Anmäl dig så snart som möjligt, men senast den 30 september, genom att skicka ett mail till sbf@sjobefal.se. Skriv gärna om du har gått kursen tidigare och vilket år. Sjöbefälsföreningen står för logi, resekostnader och måltider.

Till alla evenemang