Medlemskap

Ocean

Medlemsförmåner

Förutom all hjälp och stöd du får av Sjöbefälsföreningen i ditt arbetsliv har du även tillgång till en rad medlemsförmåner. Bland annat kan du som medlem hyra våra fjällstugor till mycket förmånliga priser, få medlemsrabatter på resor, hotell och i vissa butiker. Som medlem har du även rätt att söka stipendier och bidrag, mer information och länkar till dessa hittar du i rutan till höger.

Image
Sälen
Föreningens fritidshus i Sälen

Fritidshus och lägenheter

Idre

I Idre finns två lägenheter med åtta respektive tolv bäddar, båda lägenheterna har balkonger, generösa sällskapsytor, bastu och öppen spis. 

Sälen

I Sälen har föreningen en stuga som ligger mellan Hundfjället och Tandådalen. Den består av två sovrum med våningsängar på bottenplan samt ett stort sovloft med dubbelsäng och egen toalett. På bottenplan finns även kök, badrum med bastu och öppen spis. En balkong/uteplats med utsikt över backarna löper längs halva bottenplan. Totalt finns åtta bäddar. 

Åre/Tegefjäll

Huset i Tegefjäll är ett suterränghus med två lägenheter. I den övre finns öppen spis och balkong runt halva huset och den nedre har altan. Båda lägenheterna är utrustade med bastu och har plats för åtta personer. 

På grund av hög efterfrågan lottas veckorna 53-16. 
Klicka här för att komma till fritidshusen.

Resor och Hotell

SJ 

Under 2024 får du som är medlem i Sjöbefälsföreningen 3-7 procents rabatt på tågresor. 
Logga in för att ta del av erbjudandet.

Sjöfartshotellen

Sjöbefälsföreningens medlemmar får sjömansrabatt på hotell i Göteborg, Stockholm och Oskarshamn. 
Logga in för att läsa mer och ta del av erbjudandet.

Övriga hotell

Förutom Sjöfartshotellen har Sjöbefälsföreningens medlemmar 20 procents rabatt hos Elite Hotels under helger och lov, 15 procent på hotellrum på Best Western året runt samt 15 procent rabatt på övernattningar på Strawberry (tidigare Nordic Choice) på helger. 
Logga in för att se rabattkoderna.

Övriga rabatter

Banktjänster

Medlemmar i Sjöbefälsföreningen får tillgång till förmånliga erbjudanden i SEB och Danske Bank. Bland annat kan du teckna medlemslån med förmånliga räntor, kostnadsfritt låneskydd, cashback och särskild service vid kontakt med kundtjänst. 

Sjökaptens- och sjöingenjörsringar

I samarbete med Svenskt Guldsmide och AB Sporrong kan Sjöbefälsföreningen erbjuda Sjökaptens- och Sjöingenjörsringar av högsta guldsmedskvalitet till förmånliga priser. 

Övrigt

Vi uppdaterar ständigt våra medlemsrabatter och nu kan du som medlem till exempel köpa Folklådan, en prepperlåda framtagen av LO, för endast 1100 kronor samt böcker hos Adlibris med åtta procents rabatt.

Logga in för att ta del av samtliga rabatter och förmåner.