Tegefjäll, Åre

I Tegefjäll är det ski in and ski out som gäller, det vill säga man kan åka skidor till och från sitt boende. Backarna är barnvänliga och ihopbyggda med Duveds liftsystem. Här finns även en barnbacke med knapplift.

Det är ett souterränghus med två i princip spegelvända lägenheter. Den övre lägenheten A har braskamin och balkong runt halva huset och den undre lägenheten B har en altan. Lägenheterna har allrum med öppet kök, matplats för åtta personer, stor hörnsoffa som även är bäddsoffa och TV. Ett sovrum med dubbelsäng och två sovrum med våningssängar. Duschrum, bastu och torkskåp. Lägenheterna har utvändiga skidförråd och parkering med utag för motorvärmare. 

Köpa liftkort och hyra skidor gör man i Skistarshopen som ligger brevid Tegetornet. Där stannar även skidbussen, som går täta turer varje dag mellan Duved och Björnen. Man åker gratis på liftkortet. Liftkortet är numera laddningsbart och kan laddas på nätet innan man åker. Bra om man vill slippa köa. Preparerade motionsspår finns bland annat 300 meter väster om Hamreliften i Duved, i Ullådalen, vid skidbussens ändstation i Björnen och på Åresjön i Åre By. För turåkning finns bland annat leden Duved-Forsa Fädbod-Forsaskalet, cirka 12 km eller Mullfjället runt 19 km. Samma stäckning som den förra, men man fortsätter till Ullådalen och till Lillstugans våffelbruk. Från Ullådalen, Åre Björnen och Åre By finns andra turförslag. För barn finns Vildmarksstigen högst upp i Tegefjäll som bjuder på skogsåkning med spänande överraskningar. Bra skidåkning för barnen i Tegefjäll, Duved, Rödkullen och Björnen.

Lägenhet A - pris per vecka
Vecka 1-16
6500 kr inkl städning
Vecka 17-53
4500 kr inkl städning
Intresseanmälan
Lägenhet B - pris per vecka
Vecka 1-16
6500 kr inkl städning
Vecka 17-53
4500 kr inkl städning
Intresseanmälan

Intresseanmälan

Jag är intresserad av